Kaya Çiftliği Üretim Tesisi
Kaya Çiftliği 1980’li yıllarda küçük bir mandıra olarak üretime başladı. Günümüzde, Edirne İpsala’da 62 dönüm arazi üzerine kurulu fabrikamız 12.500 m² kapalı alanı ve günlük 200 ton süt işleme kapasitesi ile en son sistem makine parkuruna sahiptir. Tesisimizde beyaz peynir, yoğurt, kaşar peyniri, tereyağı, yöresel ürünler ve özel ürünler olarak 6 ana grup altında 140 çeşit ürün üretilmektedir.
Modern tesisimizde, temel besin kaynağı olan süt ve süt ürünleri uluslararası hijyen ve kalite standartlarıyla üretilmektedir. Sizlere daima sağlıklı ve kaliteli gıdalar ulaştırabilmek amacıyla üretimimiz uzman gıda mühendislerimiz ve personellerimiz tarafından sürekli kontrol ve gözetim altındadır. Peynir ve diğer süt ürünleri çeşitleri geleneksel tatları bozulmadan, besin değerlerinden ödün verilmeden, taptaze ve doğal halleriyle peynir severlere ulaştırılmaktadır.
Tesisimiz uzman personeli ve mühendisleriyle Ar-ge çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.