Kaşarlı Çıtır Tavuk Sarması

Tavuk ve peynirin muhteşem uyumu bu tarifte bir araya geliyor! Kaya Çiftliği'nin lezzetli kaşar peyniriyle hazırlanan bu çıtır tavuk sarmaları, davet sofralarına veya günlük yemeklerinize harika bir seçenek olacak. İçindeki akışkan peynir, dışındaki çıtır kaplamayla enfes bir tat sunuyor.

Servis 4 Kişilik
Hazırlanma Süresi 20 Dakika
Pişirme Süresi 30 Dakika

Kaşarlı Çıtır Tavuk Sarması

4 adet tavuk göğsü

1 su bardağı rendelenmiş Kaya Çiftliği Kaşar Peyniri

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı kekik

1 su bardağı un

2 adet yumurta

1 su bardağı galeta unu

2 yemek kaşığı Kaya Çiftliği Tereyağı

Sos İçin

Sos bulunmuyor

Hazırlanış

Tavuk göğüslerini ince açın ve içerisine tuz, karabiber ve kekik serpiştirerek kaşar peynirini yerleştirin. Tavukları rulo şeklinde sarın ve uçlarını kürdan ile sabitleyin. Önce una, ardından çırpılmış yumurtaya ve son olarak galeta ununa bulayın. Tereyağında her iki tarafını da kızartın ve ardından 180°C fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis edin. Afiyet olsun!